2015shaundalunch

Phone: 01827 060662 01827 060*** show

Eltekintve attól, hogy minden hónapban játszom néhány játékot az asztalnál, akiket ismerünk, akik mindannyian játszanak egy kis szórakozásért. Például, ha nagyon erős kezet mutatnak, akkor kihasználhatja őket. Ez általában egy nagyon barátságos környezet. Lehet játszani a móka egy ház szabály, vagy néhány ház kártyát játszani a kereskedő / ház ellen. Ha nagyon jó az emberek olvasásában, és úgy gondolja, hogy meg tudja mondani, mikor blöffölnek (vagy nem blöffölnek), akkor ezt használhatja előnyére.

Ők felelősek az összes buy-in kifizetéséért, ami azt jelenti, hogy ők az elsők, akik cselekednek, és az utolsó is, aki cselekszik. Ez a játékos lesz az első, aki cselekedni fog, amikor ellenőrizni kell, hogy cselekedjen-e vagy hajtson-e. A nagy vak mindig az a játékos, aki az asztal bankárjaként jár el. Ha hívnak, akkor döntést kell hoznod. A befogadás során az Ön döntése, hu.poker-files.com hogy szeretne-e játszani a nagy vakon, vagy a kis vakon. Poker játszható számos különböző szinteken.

15 éves korom óta pókerezek, és azóta ugyanazt a pókerstílust játszom. Azt mondanám, hogy nagyon fontos, hogy megértsük a játékot, és képes legyen játszani a kártyákat, és játszani ennek megfelelően. In The Endless Allure of Poker. A “Mi a póker?” kérdés megválaszolásakor fel kell ismernünk, hogy a póker több, mint egy játék, ez egy sokoldalú tapasztalat, amely ötvözi a stratégiát, a pszichológiát és a társadalmi interakciót.

Ez egy olyan törekvés, amely végtelen lehetőségeket kínál a növekedésre és a kihívásokra, ahol a kártyák, amelyeket tartasz, csak egy darab a puzzle. Ha úgy érzi, hogy sok erős kéz van a potban, akkor kisebb összegre emelheti, és hagyja, hogy a játékosok harcoljanak. Ha úgy érzi, hogy hiányzik egy erős kéz vagy úgy érzi, hogy a játékosok túl sok kezet játszanak, mindig bölcs dolog kevesebbet fogadni, mint amennyit általában a kezed elején tennél.

Néhány játékos csak dob egy pár ezer dollárt az első kézben. Ez megakadályozza Önt abban, hogy később halott pénz legyen, amikor mindenki a tábla körül hajtott Valószínűleg találja magát nyerni egy csomó kis pot a folyamatban. Nem igazán érdemes leülni egy nagyon nagy potra a tapasztalatra, hacsak nincs nagyon jó olvasmány az emberekre. Azt hiszem, a legjobb tanács az lenne, hogy próbálja megnyerni annyi kis potot, amennyit csak tud. A Texas Hold ‘Em-et 52 kártyát tartalmazó kártyával játsszák.

A játékosoknak a második forduló előtt kell fogadniuk. Az osztó összesen öt kártyát oszt ki minden játékosnak, szembe, három fordulóban. Az első körben minden játékos két kártyát kap lefelé. Minden játékos kap egy lapot a második körben. A játékosoknak az utolsó forduló előtt kell fogadniuk. A játékosok megnézhetik a kártyáikat, mielőtt fogadnak.

No properties found

Be the first to review “2015shaundalunch”

Rating